Astianpesukoneen asennus luotettavasti ja nopealla aikataululla

Teemme astianpesukoneen asennuksia Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Puramme tarvittaessa vanhan pesukoneen pois ja asennamme uuden tilalle. Putkiasentajamme pääsee paikalle jopa samana päivänä, ajankohdasta riippuen. Kiireellisessä tapauksessa ole asentajaamme yhteydessä suoraan puhelimitse 044 288 2457 . Voit myös kysyä lisää tai pyytää tarjousta alta löytyvän lomakkeen kautta.

Tiskikoneen asennus Turku ja lähialueet – pyydä tarjous

Vältä turhat riskit - jätä astianpesukoneen asennus putkimiehelle

Astianpesukoneen asentaminen itse voi tulla kalliiksi. Tiskikoneen piiloon jäävät liitoskohdat sekä juokseva vesi on huono yhdistelmä, jos jokin liitoksista sattuu vuotamaan. Kuukausia tai vuosia jatkunut pienikin vuoto tekee pahaa jälkeä rakenteisiin, ja väärin tehty asennustyö voi koitua kuluttajan maksettavaksi – osittain tai kokonaan.

Tilaamalla tiskikoneen asennuksen ammattilaiselta saat itsellesi mielenrauhan, sillä kokenut putkimies tekee tarvittavat liitokset puolestasi ja varmistaa vedenpitävyyden asennuksen jälkeen. Astianpesukoneen pikaohjelmalla tarkistetaan poistovesiletkun ja tulovesiletkun toimivuus ja letkujen liitokset. Jos vesivuoto kuitenkin joskus sattuu kohdalle, vahingot korvataan asennustyön tehneen yrityksen vakuutuksista.

Muista hankkia myös vuotokaukalo, sillä useimmat vakuutusyhtiöt vaativat sen asennusta astianpesukoneen alle. Putkimiehemme laittavat vuotokaukalon tiskikoneen asennuksen yhteydessä, ja muistuttavat asiakasta sen hankkimisesta, jos kaukaloa ei asennushetkellä ole. Vuotokaukalo on muovinen allas, joka voidaan asentaa tiskikoneen lisäksi pesukoneen tai kylmälaitteiden alle. Tulva-allas ohjaa mahdollisen vesivuodon pois koneen takaosasta, jolloin vesi ei pääse imeytymään lattiaan ja vuoto on helpompi havaita. Vesivuodon varalle on myös olemassa vuotovaroittimia, joiden sensori tunnistaa mahdollisen kosteuden.

Tiskikoneen asennuksen lisäksi putkimiehemme auttavat myös muissa LVI-alan asioissa, katso kaikki palvelumme etusivulta.